1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

EAs for broker with non MT4-Platform?

Discussion in 'Forex Trading Systems and Strategies' started by greyowl, Oct 20, 2008.

  1. greyowl

    greyowl Recruit

    Joined:
    Oct 20, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Dear Friends,


    Here comes the BIG Question:

    > Is there an EA existing, which You can use on
    trading platforms, which are NOT MT4 based ??
    <

    Have seen and checked different platforms like AVA FX
    and other brokers, but I cannot find any EA to apply on...

    Awaiting Your statements with thankfulness !!

    Sincerely
    Randy
     
    #1 greyowl, Oct 20, 2008
    Last edited: Oct 25, 2008
  2. Pharaoh

    Pharaoh Colonel

    Joined:
    Oct 3, 2007
    Messages:
    19,657
    Likes Received:
    2,202
    Some other platforms do support autotrading. I'm sure there have to be some programs out there for these, but since MT4 is the most common platform, the bulk of the programs are written for it.

    Your best bet would be to find a platform that has the ability to autotrade and that is used by several brokers. Then do some digging around on the web for anyone talking about writing programs for it.
     
  3. rpaco

    rpaco Sergeant

    Joined:
    Oct 3, 2007
    Messages:
    184
    Likes Received:
    0
    I have heard that VT Trader has a programming language thus it is probable that there are EAs for it. Dont know any mora about it though.
     

Share This Page