1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ForexAutomatorPro.com

Discussion in 'Forex Software' started by Administrator, Jul 7, 2010.

  1. Administrator

    Administrator Just Administrator :-)

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Messages:
    6,066
    Likes Received:
    506
  2. truthisoutthere

    truthisoutthere Recruit

    Joined:
    Jun 24, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Hi, Does anybody have settings for this robot. Default for pro is tp 5 sl 100 and settings for pro advanced id 5tp and 225sl? What settings are FPA using in their demo?:confused:
     
  3. truthisoutthere

    truthisoutthere Recruit

    Joined:
    Jun 24, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0


    The FPA performance test of Forex Automator Pro does not have the current losing trade of EUR/USD that started at 1725 ET 27th July. Surely this bot should have matching trades across the board. I am now beginning to think this is an elaborate SCAM and I think the claims made are very far fetched.
     
  4. truthisoutthere

    truthisoutthere Recruit

    Joined:
    Jun 24, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    FPA different results

    FPA are running a demo test on Forex Automator Pro. I am running the same robot and at 1725ET yesterday my bot opened a SELL trade on EUR/USD. FPA does not show this trade but shows a BUY trade at 0249 this morning on the EUR/USD that subsequently won. The FPA trade did not happen on my account........HOW CAN THIS BE??? is it a scam???:confused:
     
  5. Butscher

    Butscher Recruit

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    most of automated trading is not profitable longterm. proof is the enumeration <a href=http://www.online-broker-vergleiche.de>www.online-broker-vergleiche.de</a> with many examples.
     
    #5 Butscher, Jul 29, 2010
    Last edited: Dec 7, 2010
  6. Butscher

    Butscher Recruit

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    cause they have little average win but the potential lose is huge. for depots the enumeration <a href=http://www.broker-tabelle.de>Kostenloses Depot Vergleich</a> is very informative
     
    #6 Butscher, Jul 29, 2010
    Last edited: Dec 7, 2010
  7. 5of7

    5of7 Representative for TheCollectiveFX

    Joined:
    Apr 7, 2009
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Hey, EA's don't kill people, people kill people.

    Er, I meant to say EA's don't destroy accounts, over-leveraging destroys accounts.

    ; - )
     
  8. AsstModerator

    AsstModerator FPA Forums and Reviews Admin

    Joined:
    Dec 11, 2007
    Messages:
    5,143
    Likes Received:
    998
    All performance tests run by the FPA use default settings. If there are any deviations from default settings, that is noted on the test page. If the EA is run by the developers and not by the EA, that is noted on the test page.

    Results can vary based on broker selection, demo vs. live trading, and connection speed between your platform and the broker. I would expect 2 different tests to be similar. I would not start a conspiracy theory based on a single trade not executing on one test.

    If this was some sort of conspiracy, the reviews would all be 5 stars. They aren't. The current rating is 2.5 stars. If this was some sort of conspiracy, the rate of return would be a lot higher than 1 percent per week. Currently, it is 0.92% per week. If the open trade from August 9th closes, it will be lower.
     
  9. fretwell

    fretwell Recruit

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    50 Tp?

    How can they be running default settings when all there profits are above 50 pip? And how can the ea have a 0.0 drawdown on a 100sl 50tp setup? I've set up the ea's with 50tp just to see if a similar result takes place.
     
    #9 fretwell, Nov 10, 2010
    Last edited: Nov 10, 2010

Share This Page