1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

FTS Toolkit - Break Even EA - Minimize risk with setting break even automatically

Discussion in 'Forex Tactical Squad' started by Peter O, Aug 16, 2013.

  1. Peter O

    Peter O Special Consultant to the FPA

    Joined:
    Jan 14, 2013
    Messages:
    3,241
    Likes Received:
    1,395
    Thank you, one of the attachments was missing, I just fixed.
     
  2. Michael PB

    Michael PB Recruit

    Joined:
    Jan 7, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trying to download the EA from post 1 I get
    Do you want to save or open "attachement.php" ??? which kind of is unepected.
    Mike
     
  3. Peter O

    Peter O Special Consultant to the FPA

    Joined:
    Jan 14, 2013
    Messages:
    3,241
    Likes Received:
    1,395
  4. fallenleaf

    fallenleaf Recruit

    Joined:
    May 21, 2014
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    what is the proper time frame this ea requires?





    That IS my question only, thanks!
     
  5. fallenleaf

    fallenleaf Recruit

    Joined:
    May 21, 2014
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    what would be the best TF to this EA, thanks!
     
  6. Peter O

    Peter O Special Consultant to the FPA

    Joined:
    Jan 14, 2013
    Messages:
    3,241
    Likes Received:
    1,395
    This EA evaluates conditions on every tick so it works fine on every TF. So whichever you prefer to see while trading.
     
  7. Alonedevils

    Alonedevils Master Sergeant

    Joined:
    Dec 20, 2013
    Messages:
    277
    Likes Received:
    27
    Hello Peter .. Thanks For The EA ..
    But, I Try To Use It On MetaTrader 4 Build 745 ..
    And I Have Result Like On My Screenshot Attached ..
    Any Suggest For Fixed That ?
    Thanks :)

    2014-11-10 22_54_16-.
     
  8. Peter O

    Peter O Special Consultant to the FPA

    Joined:
    Jan 14, 2013
    Messages:
    3,241
    Likes Received:
    1,395
    Hi,

    The EA should work with these two warnings as well. These are about executing test trades it test mode so it doesn't affect live operation. However, I made a version without warnings: FPA_BreakEven_v2.1.mq4

    Peter
     
  9. Alonedevils

    Alonedevils Master Sergeant

    Joined:
    Dec 20, 2013
    Messages:
    277
    Likes Received:
    27
    Thanks Peter.. I Will Check Later .. :)
     
  10. SaiLyfee

    SaiLyfee Recruit

    Joined:
    Dec 19, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi there Peter, thank you very much for this Expert Advisor.
    I have compiled it into my MT4 platform successfully with 0 Errors, however received 2 warnings as follows:
    [​IMG]
    Would you be kind enough to explain why these 'warnings' have showed up, and what they mean as well as how they can be fixed?
    Kindest Regards,
    Felix
     
    #30 SaiLyfee, Dec 28, 2014
    Last edited: Jan 2, 2015

Share This Page