1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

FTS Toolkit - RSI Returning Signal - Indicator showing significant RSI returning signals

Discussion in 'Forex Tactical Squad' started by Peter O, Jul 15, 2013.

  1. EVConsultants

    EVConsultants Private

    Joined:
    May 4, 2013
    Messages:
    13
    Likes Received:
    1
    RSI Returning Signal shows up on Expert Advisors List,

    But does not attach to chart, tried file from the last post by Peter. Am running MT4 Build 600

    Anyone else facing the same problem ??
     
  2. CosFX

    CosFX Recruit

    Joined:
    Feb 12, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    It a indicator not EA.

    You have to copy the indicator in MQL4 folder/ indicators. From MT4 build 600 menu click File/ Open DAta Folder/ MQL4/Indicators.

    If you managed to download this indicator can you send it to me at my email (postolache@rdslink.ro). Thank you
     
  3. safhammer

    safhammer Recruit

    Joined:
    Jun 22, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    This is the second of your indicators I have downloaded. Excellent. Works quite well....dare I try it out on the real account????
     
  4. Peter O

    Peter O Special Consultant to the FPA

    Joined:
    Jan 14, 2013
    Messages:
    3,243
    Likes Received:
    1,397
    You can easily use it on a real account as it doesn't have any trading function inside, it just draws lines and stripes.
     
    1 person likes this.
  5. xamirz

    xamirz Recruit

    Joined:
    Apr 26, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    i'll tray it
     
  6. lesaint

    lesaint Recruit

    Joined:
    Feb 24, 2014
    Messages:
    12
    Likes Received:
    1
     
    #36 lesaint, Aug 20, 2015
    Lasted edited by : Aug 20, 2015
  7. AsstModerator

    AsstModerator FPA Forums and Reviews Admin

    Joined:
    Dec 11, 2007
    Messages:
    5,433
    Likes Received:
    1,133
    Lesaint,

    If you scroll down a little farther, there' a reply box that doesn't quote any of the previous posts.

    If you do use the reply button within a post, that quotes the post. You just put your message outside of the QUOTE - /QUOTE area.

    If you have any further questions about how to use the forums, use the Contact Us link at the bottom of the page.
     
  8. lesaint

    lesaint Recruit

    Joined:
    Feb 24, 2014
    Messages:
    12
    Likes Received:
    1
    I got! Thank you!
     
  9. lesaint

    lesaint Recruit

    Joined:
    Feb 24, 2014
    Messages:
    12
    Likes Received:
    1
    Thank you Peter,
    I just managed to get it onto a demo platform, i fed it up but i still don't know how it's going to work? will it just give a signal
    then i buy or sell? or will it do that itself and how?. But i tell you, it looks very impressive looking at its past signals.
    Thanks million mate!
     
    #39 lesaint, Aug 27, 2015
    Lasted edited by : Aug 27, 2015
  10. lesaint

    lesaint Recruit

    Joined:
    Feb 24, 2014
    Messages:
    12
    Likes Received:
    1
    Hi Peter,
    i have tried it out this afternoon but nothing happened! do you just set it up on the chart and you wait for the signal? ..
    this is what i did the price went above 40 and kept going ...without a signal ( demo acct)?
    I appreciate your reply.

    Moderation Note: Inserting your reply inside the QUOTE /QUOTE makes it hard to determine what you wrote and what the other person wrote. For a case like this, it's probably better to delete all the quoted text before inserting your reply. Or, go to the very end of the thread and use the final reply box which doesn't quote anything.
     
    #40 lesaint, Aug 27, 2015
    Lasted edited by : Aug 27, 2015

Share This Page