1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

GPSForexRobot.com

Discussion in 'Forex Software' started by Administrator, Dec 23, 2010.

  1. Administrator

    Administrator Just Administrator :-)

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Messages:
    6,752
    Likes Received:
    580
  2. neil rickaby

    neil rickaby Recruit

    Joined:
    Dec 6, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    So Far So EXCELLENT!

    Bought this when it was launched last week, so far so good - 100% winning trades. The purchase, delivery and support was excellent, great website with bonuses. I couldnt replicate their backtests, on Alpari or elsewhere, but that was probably just me being a noob. I have it live in a microaccount and on demo in a 10k one. One thing... it only seems to like to trade at 11pm GMT - not sure why, must be the strategy (like ForexMorningTrade) - but so far so good! Keep it up guys!:D
     
  3. rider

    rider Private

    Joined:
    Jun 3, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Any preferred broker to work with for GPS?
     
  4. HDG

    HDG Private

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    SL of second trade

    What will happen if recovery trade also hits Stop Loss?
    This is going to wipe off whole of equity in one trade. 540 pips loss
    while successful each trade will be making 5 pips.
     
  5. FXCO

    FXCO Corporal

    Joined:
    Nov 16, 2010
    Messages:
    214
    Likes Received:
    0
    Have you had a losing trade by now?
     
  6. HDG

    HDG Private

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    I do not wish to risk my account. I am not buying it.
     
  7. Zeljko Stankovic

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Because it is so simple, I asked my friend to write the code for it, and it was done in half an hours. :) So, I have the source of GPS... but no, I didn't buy it and decompile it etc., I just told my friend what is needed from him to get this thing working. So... if anyone wants it... ;-)
    And no, I don't use it, because of a MM of 2nd order that EA is opening!
     
  8. HDG

    HDG Private

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Hi Stankovic

    How did you know trade logic if you did not buy or decompile the EA?
     
  9. fretwell

    fretwell Recruit

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    It's amazing how broker platforms can alter an ea performance. My copy lost a couple of trades effectively wiping out all profits. Probably a good ea but not at investtech
     
  10. Zeljko Stankovic

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Well if you have a little experience, and the system is sooooo simple it's very easy.
    This EA does nothing else, but BUY EURUSD with TP5, SL88, every day at midnight GMT+1, and if it hit SL it opens new order 5x lot...
    Very easy and very scarrrry....
     

Share This Page