1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fxcm.com

Discussion in 'Forex Brokers' started by Administrator, Dec 20, 2007.

  1. Administrator

    Administrator Just Administrator :-)

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Messages:
    6,055
    Likes Received:
    503
  2. ernest8fingers

    ernest8fingers Master Sergeant

    Joined:
    Feb 25, 2008
    Messages:
    475
    Likes Received:
    7
    Goodbye Bucketshop popsickle

    I just left FXCM after a 3 year stint.I am barley in the black after my 3 year ordeal . I just couldnt take the constant platform manipulation( freezing-unable to enter or exit trade-and having to reboot nearly everytime to continue.A:hissyfit:Any one else out there have similar problems?
     
    LuciferHimself likes this.
  3. Michal22

    Michal22 Recruit

    Joined:
    Apr 3, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    1
    Fxcm

    I have acounts in FXCM 3 years. I have to say, they improved during this time period about 100%. But if you want to trade news through their platform, you will loose lot of money. Their platform doesnt execute orders during news, that means they execute the order, but on the top after the first move in first 1-2 seconds. And they dont quarantee the stop loss and lomit order. I lost this way lot of money overthere and it was set up correctly. :unhappy: But for certain types of trades and traders they are acceptable. Very simple platform, I like it, it is ease to trade, but use larger stop loss better. Michal22
     
    morisson.m likes this.
  4. Tom Harris

    Tom Harris Recruit

    Joined:
    Jul 21, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    FXCM is sold?

    I want to ask a question related to FXCM
    After Opening an account with FXCM I found another broker in my statment
    I want to ask is sigmaforex partner with FXCM?
    I asked FXCM in the live chat & they ignored me & i need advise before losing anything.
    All my friends voted for me this forum to get the right answer.
     

    Attached Files:

  5. Pharaoh

    Pharaoh Colonel

    Joined:
    Oct 3, 2007
    Messages:
    19,591
    Likes Received:
    2,174
    Could you have downloaded and installed a copy of MT4 from another company (like Sigma) into the same directory? I always install my MT4 copies into a unique directory for each company, so don't know if a "hybrid" situation could happen if 2 different ones went into the same directory.
     
  6. Tom Harris

    Tom Harris Recruit

    Joined:
    Jul 21, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    FXCM

    May be. But I wanna to make sure that they are not partners
     
  7. jvaustintx

    jvaustintx Private

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
  8. Tom Harris

    Tom Harris Recruit

    Joined:
    Jul 21, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    Fxcm Or Sigmaforex

    :unhappy:
    ok now I have sigmaforex & fxcm in the same platform & I need to have only one to avoid any mistakes. kindly could you tell me how to fix this problem because i failed twice & thanks for your fast reply
     
  9. jvaustintx

    jvaustintx Private

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    I myself am a novice when it comes to forex, however, if I were in the same situation, I would probably unistall the software, reboot, then do a search on your computer to see if there is any leftover files from sigmaforex. If there are any, I would delete them. Then check the recycle bin and delete them from there. I would then reinstall FXCM software. If you are still getting sigma files then you may have to go into your MSAS.cui files to make sure the sigma files have been dele from there. Good luck.

    JV :)
     
  10. jsales430

    jsales430 FXCM PR Coordinator

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    To my knowledge FXCM does not have any relationship with SigmaForex.

    When you download MT4 from any provider you are able to see price streams from many MT4 providers, however you are only trading on the prices provided to you by the broker where you have your account.


    Jaclyn Sales

    FXCM

    Financial Square

    32 Old Slip, 10th Floor

    New York, NY 10005

    Dir (646) 432-2463

    Tel (212) 897-7660

    jsales@fxcm.com

    ________________________________________________________________________

    FXCM and its affiliates assume no responsibility for errors, inaccuracies or omissions in these materials. They do not warrant the accuracy or completeness of the information, text, graphics, links or other items contained within these materials. FXCM and its affiliates shall not be liable for any special, indirect, incidental, or consequential damages, including without limitation losses, lost revenues, or lost profits that may result from these materials. This email is not a solicitation to buy or sell currency. All information contained in this e-mail is strictly confidential and is only intended for use by the recipient. All e-mail sent to or from this address will be received by the FXCM corporate e-mail system and is subject to archival and review by someone other than the recipient.
     
: fxcm

Share This Page