1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Need some help with placing signals in mt4 mobile

Discussion in 'Beginners Bootcamp' started by juliand123, Dec 3, 2018.

  1. juliand123

    juliand123 Recruit

    Joined:
    Oct 19, 2018
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I’m using a forex signals service that I’ve subscribed to but I need some help on a few things on placing the signals in mt4. I’m familiar with most of mt4 and things like sl, tp, sell limit, buy limit.

    When I enter the sl and tp like 113.90 into 0.00000 as 113.90000 and the same for the tp 112.5000, the buy and sell blanks out and I can’t select either, maybe I’ve entered it wrong?

    I’m confused when I get signals like these:
    Gbpusd buy now at cmp 1.2760
    sl 1.2720
    tp 1.2950
    (30 pips sl )
    What does it mean by buy now at 1.2760, but then it has it the sl at 1.2720 which is close the number above?
    And how would I enter this into mt4 when doing a new trade, because there’s only the sl and tp slots with the - + so where would I put the 1.2760?

    I’m ok what pips are but what does it mean, when I get a signals with Close in 20 pips
    70 pips running,
    45 pips close half put sl breakeven and
    40 half close
    sl put entery point 1.3320
    tp 1.3200?

    I’ve tried asking the signal provider, looking this up on utube but was no help
     
  2. CryptoatForex

    CryptoatForex Recruit

    Joined:
    Jan 12, 2018
    Messages:
    185
    Likes Received:
    11
    No offence but it seems like you don't even have the basic grasp of what to do with mt4. I really really hope you are not using real money!
     
    HollyHopScotch likes this.
  3. downtrend

    downtrend Sergeant

    Joined:
    Dec 13, 2014
    Messages:
    838
    Likes Received:
    54
    You can search on youtube and you will get many easy tutorials on how to place SL and TP. In writing, you won't be able to understand and will remain confused.
     
  4. bigdolly

    bigdolly Master Sergeant

    Joined:
    Oct 21, 2013
    Messages:
    733
    Likes Received:
    44
    I think you need to practice on demo account first, starting straight from signals is not a good idea since you don't understand what's happening.
     
    HollyHopScotch likes this.
  5. HollyHopScotch

    HollyHopScotch Recruit

    Joined:
    Dec 3, 2018
    Messages:
    47
    Likes Received:
    12
    I have to agree with this. Also, any good signal provider will say demo first anyway.
     
    johngerwin likes this.
  6. johngerwin

    johngerwin Private

    Joined:
    Jan 21, 2019
    Messages:
    15
    Likes Received:
    7
    Is there such a thing as a good signals provider??
     
  7. SanioTire

    SanioTire Recruit

    Joined:
    Jul 19, 2018
    Messages:
    29
    Likes Received:
    1
    Totall agree that new trading need to familiar with basic concept & MT4 before execute their trading on production. Learning by doing is key to success. Please do not execute on production (real money) until you gain your confident in the tool.
     
    johngerwin likes this.
  8. johngerwin

    johngerwin Private

    Joined:
    Jan 21, 2019
    Messages:
    15
    Likes Received:
    7
    And blindly using other people's signals is generally a bad idea anyway.
     
  9. EURUSD

    EURUSD Sergeant Major

    Joined:
    Mar 3, 2015
    Messages:
    1,114
    Likes Received:
    39
    So far I am never using the signal for trading purposes, so I have no idea with this question, but maybe if you still wondering with these problems maybe you can trying use google search, maybe there are another trader having similar experience with you
     
  10. HollyHopScotch

    HollyHopScotch Recruit

    Joined:
    Dec 3, 2018
    Messages:
    47
    Likes Received:
    12
    probably not....
     
    johngerwin likes this.

Share This Page